Jouluaaton hartaus Liedon kirkossa klo 15

Tervetuloa koko perheen jouluaaton hartauteen Liedon kirkossa klo 15!

Koko perheen jouluaaton hartaus Liedon kirkossa klo 15, mukana Elina Ahola ja Lotta Paaso.

Suvi-illan hartaus

Kesän ajan vietetään Liedon kirkossa joka torstai pieni hiljentymishetki. Suvi-iltojen kirkkohetkissä voi arki-iltana viettää hengähdyshetken, rauhoittavan tovin. Osa illoista on musiikkipainotteisia, myös pieniä iltakonsertteja, osa perinteisiä iltahartauksia sanan ja rukouksen äärellä.