Nuorten joulupuuro

Uusi seurakuntatalo

Liedon seurakuntatalolla

Nuorten joulupuurolla syödään puuroa ja nautitaan jouluisesta ohjelmasta, josta vastaa nuorten suunnitteluryhmä. Illan päätteeksi menemme klo 20 alkavaan iltakirkkoon Liedon kirkkoon.

Nuortentalo

Olkkari

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa olkkarissa tarjolla pientä syötävää. Joka kuukauden viimeisenä torstaina on illan päätteeksi nuorten iltakirkko.