Diakonian jouluateria ja joulujuhla

Uusi seurakuntatalo

Tervetuloa joulun juhlaan, diakonian perinteiselle jouluaterialle! Huomaathan, että ruokailuun on ilmoittauduttava 7.12. mennessä: p. 050 4930 442, risto.hiltunen@evl.fi

Diakonian joulujuhla vähävaraisille ke 13.12. klo 17 Liedon seurakuntatalolla:
jouluruokailu, musiikkia, mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittautuminen (ja tiedot erityisruokavaliosta) to 7.12. mennessä diakoniatyöntekijälle: p. 050 4930 442, risto.hiltunen@evl.fi Juhlassa on mahdollista keskustella diakoniatyöntekijöiden sekä kunnan sosiaaliavustuksista vastaavien työntekijöiden kanssa.

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!