Diakonian jouluateria ja joulujuhla

Uusi seurakuntatalo

Tervetuloa joulun juhlaan, diakonian perinteiselle jouluaterialle! Huomaathan, että ruokailuun on ilmoittauduttava 7.12. mennessä: p. 050 4930 442, risto.hiltunen@evl.fi

Diakonian joulujuhla vähävaraisille ke 13.12. klo 17 Liedon seurakuntatalolla:
jouluruokailu, musiikkia, mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittautuminen (ja tiedot erityisruokavaliosta) to 7.12. mennessä diakoniatyöntekijälle: p. 050 4930 442, risto.hiltunen@evl.fi Juhlassa on mahdollista keskustella diakoniatyöntekijöiden sekä kunnan sosiaaliavustuksista vastaavien työntekijöiden kanssa.

Tammikallion seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on maksuton perheiden kohtaamispaikka, jossa leikitään, jutellaan ja hiljennytään yhdessä. Kerhossa on erilaista ohjattua toimintaa sekä pientä tarjoilua. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Ketunkolon kerhotila

Perhekerho

Lapsiperheille suunnattua monipuolista toimintaa ja rentoa yhdessäoloa. Tule mukaan viihtymään kanssamme!

Poukama

Ihmissuhde- ja mielenterveysryhmä Porina