Lähetyksen ja diakonian joulumyyjäiset

Uusi seurakuntatalo

Tervetuloa hyvän mielen myyjäisiin! Pukinkonttiin ja joulupöytään tarjolla laatikoita, ohravelliä, hilloja ja mehuja, lämpimiä sukkia, käsineitä, huiveja, päähineitä, kaikki kotitekoisia! Tänä vuonna myös Teija Sopsen reseptillä valmistettua suppilovahveropikkelssiä!

Lähetyksen ja diakonian perinteisissä joulumyyjäiset pidetään Liedossa seurakuntatalolla klo 17-18.30. Kahvio on avoinna ja arpoja myynnissä jo klo 16.30 alkaen. Myyjäiset avaa Esko Laine sekä Laululintuset - seurakunnan lapsikuoro. Pukinkonttiin ja joulupöytään tarjolla laatikoita, ohravelliä, hilloja ja mehuja, lämpimiä sukkia, käsineitä, huiveja, päähineitä kaikki kotitekoisia! Tänä vuonna myös Teija Sopsen reseptillä valmistettua suppilovahveropikkelssiä!

Littoisten kirkko

Lasten Kauneimmat joululaulut Littoisten kirkossa