Suuri itsenäisyyspäivän kuorokonsertti Liedon kirkossa

Liedon kansalaisopiston ja seurakunnan kuorojen yhteinen itsenäisyyspäivänkonsertti 100-vuotisen Suomen kunniaksi

Liedon kansalaisopiston sekä Liedon seurakunnan kuorot yhdistävät voimansa Suomen 100-vuotisjuhlallisuuksien kunniaksi ja pitävät yhteisen kuorokonsertin Liedon kirkossa. Ohjelmassa on rakastettua suomalaista kuoromusiikkia. Mukana konsertissa on Liedon Laulu johtajansa Päivi Sjöbergin johdolla, Tulatei-kuoro johtajanaan Iina Kivimäki, Liedon mieskuoro johtajanaan Esa Nordgren, Liedon kirkkokuoro johtajanaan Lotta Paaso sekä Gospel ladies johtajanaan Svetlana Jääskeläinen. Kuorojen omien laulujen lisäksi kuullaan myös suurkuoroa, jossa kaikki kuorot laulavat yhdessä. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmamyynti 5 euroa sotaveteraanien hyväksi.

Uusi seurakuntatalo

Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset

Maksuton kuoro ala-asteikäisille

Ruska

Aikuisten kuoro (Iltaruskon laulajat harjoitus ja lauluhetki Ruskassa)

Iloinen päiväsaikaan harjoitteleva lauluryhmä.

Seeli ja sello: JS Bach

Musiikkia hiljentymiseen