Kristuspäivä Turussa

Muu tila

Retki Kristuspäivän rukoustapahtumaan Turkuun! Seurakunta tarjoaa bussimatkan. Lippu tapahtumaan jokaisen tulee hankkia itse ennakkoon. Sitovat ilmoittautumiset bussikuljetukseen torstaihin 30.11. mennessä: pauliina.uhinki-suominen@evl.fi, p. 050 590 7948. Lähde mukaan suureen rukousjuhlaan, nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä musiikista ja hienosta ohjelmasta!

Teemme retken Kristuspäivä-tapahtumaan, joka pidetään Turussa, Gatorade Centerissä (vanha Turkuhalli). Valtakunnallinen rukouspäivä kerää yhteen kristittyjä koko maasta. Bussikuljetus lähtee Tarvasjoen kirkolta klo 13.30 ja ottaa mukaan tulijat Liedon seurakuntatalon pysäköintialueelta klo 14. Paluulähtö noin klo 21. Bussikuljetus on ilmainen.
Bussi vie meidät klo 15 alkavaan Tulevaisuus ja toivo -rukousjuhlaan, jossa rukoillaan 100-vuotiaan Suomen puolesta. Puheenvuoro kuullaan pääministeri Juha Sipilältä. Mukana kärkimuusikoista Pekka Simojoki, Sakari Heikkilä, Jippii-kuoro & bändi. Illan päättää kiitosjuhla, jonka loppuessa noin klo 21 lähdetään yhdessä bussilla takaisin. Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 30.11. mennessä: pauliina.uhinki-suominen@evl.fi, p. 050 590 7948. Huomaathan, että jokainen huolehtii oman lipun ostamisesta. Sisäänpääsyn varmistamiseksi ja jonotuksen välttämiseksi lippu on ostettava etukäteen Lippupisteestä (lippu.fi/kristuspaiva) tai esimerkiksi R-kioskeista.

Tervetuloa messuun!

Tarvasjoen kirkko