Alakouluikäisten adventtileiri

Halssin leirikeskus

Joululeiri!!!

Leirikeskus Halssissa voi viettää mukavan adventtiviikonlopun jouluisen puuhan parissa. Vietämme viikonlopun aikana pikkujouluja sekä askartelemme ja ulkoilemme tonttuhengessä. Leirin lopuksi osallistumme sunnuntaina ensimmäisen adventtisunnuntain jumalanpalvelukseen Liedon kirkossa. Jumalanpalvelukseen klo 10 on koko perhe tervetullut. Leirin hinta on 26 euroa ja sisaralennus on 50%. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa on viikonlopun tarkempi ohjelma sekä aikataulut. Lisätietoja Suvi Pulkkiselta, p. 050 598 0725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi

Loiskis -leiri 8-14-vuotiaille

LOISKIS! Telttaleiri 8-14-vuotiaille Loimaan virkistysalueella Kalikassa!