Lahja lapselle -paketointitalkoot

Liedon keskustan kerhotila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautumalla paketoijaksi ojennat auttavan käden - kiitos! Talkoovuoroon mahtuu viisi talkoolaista. Ilmoittauduthan vain yhteen vuoroon

Lahja lapselle -paketointitalkoot Liedon keskustan kerhohuoneistossa, os. Hyvättyläntie 6 A (Karjatien puoleinen pääty). Talkoovuoroon mahtuu viisi talkoolaista.

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!