Havuseppeletalkoot Uudella seurakuntatalolla)

Uusi seurakuntatalo

Lähde mukaan hyväntekoon, havuseppeletalkoisiin! Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme havukranssit itsenäisyyspäiväksi, 76 seppelettä Liedon kirkon sankarihaudoille ja Tarvasjoelle 82.

Kranssin sitomisessa opastavat Tiina Aaltonen ja Heidi Laaksonen. Mukaan ohuet käsineet (sekä mahdollisesti oksasakset ja 10 cm:n pituisia haarallisia kuusenoksia). Talkookahvit tarjotaan.

Havuseppeletalkoissa tehdään Suomen juhlavuoden kunniaksi kranssit jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Mukaan ohuet työkäsineet. (Ja mahdollisesti myös oksasakset sekä 10 cm:n pituisia haarallisia kuusenoksia.) Tarjolla talkookahvit.

Uusi seurakuntatalo

Silmäyksiä sisällissotaan: sisällissota ja kirkko

Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttusen luento sekä yhteistä keskustelua. Mukana Esko Laine. Kahvitarjoilu.

Poukama

Ystävänkahvila

Tervetuloa Ystävänkahvilaan!

Muu Israelilainen tanssi

Tervetuloa Turun Kristilliselle opistolle tanssimaan Israelilaisia tansseja!