Havuseppeletalkoot Tammikalliossa

Tammikallion seurakuntakoti

Lähde mukaan hyväntekoon! Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme talkoilla havukranssit itsenäisyyspäiväksi jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Tartu talkoohaasteeseen, seppeleitä tarvitaan 158!

Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme talkoilla havukranssit jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Ota mukaan ohuet työkäsineet. (Ja mahdollisesti myös oksasakset sekä 10 cm:n pituisia haarallisia kuusenoksia.) Seppelten sitomista opastamassa Tiina Aaltonen ja Heidi Laaksonen.
Talkookahvit tarjotaan.

Halssin leirikeskus