Havuseppeletalkoot Tammikalliossa

Tammikallion seurakuntakoti

Lähde mukaan hyväntekoon! Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme talkoilla havukranssit itsenäisyyspäiväksi jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Tartu talkoohaasteeseen, seppeleitä tarvitaan 158!

Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme talkoilla havukranssit jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Mukaan ota mukaan ohuet työkäsineet. (Ja mahdollisesti myös oksasakset sekä 10 cm:n pituisia haarallisia kuusenoksia.) Seppelten sitomista opastamassa Tiina Aaltonen.
Talkookahvit tarjotaan.

Äijäkammari yksin asuville Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Silmäyksiä sisällissotaan: sisällissota ja kirkko

Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttusen luento sekä yhteistä keskustelua. Mukana Esko Laine. Kahvitarjoilu.

Poukama

Ystävänkahvila