Havuseppeletalkoot Tammikalliossa

Tammikallion seurakuntakoti

Lähde mukaan hyväntekoon! Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme talkoilla havukranssit itsenäisyyspäiväksi jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Tartu talkoohaasteeseen, seppeleitä tarvitaan 158!

Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme talkoilla havukranssit jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Mukaan ota mukaan ohuet työkäsineet. (Ja mahdollisesti myös oksasakset sekä 10 cm:n pituisia haarallisia kuusenoksia.) Seppelten sitomista opastamassa Tiina Aaltonen.
Talkookahvit tarjotaan.

Poukama

Liikuntarajoitteisille sovellettu curlinpeli ja vertaishetki

Curling soveltuu myös liikuntarajoitteisille

Pappila

Ahkerat eukot neulepiiri

Tervetuloa neulomaan ja virkkaamaan!

Nuortentalo

Olkkari

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa olkkarissa tarjolla pientä syötävää. Joka kuukauden viimeisenä torstaina on illan päätteeksi nuorten iltakirkko.