Kids action -toimintailta

Nuortentalo

Actionia alakouluikäisille

Perjantaina 10.11.17 vietetään Kids?action toimintailtaa Liedon seurakuntatalolla nenäpäivätunnelmissa. Kaikki alakouluikäiset ovat tervetulleita mukaan! Ohjelmassa mukavaa tekemistä musiikin, askartelujen, kilpailujen ja iltapalan merkeissä. Ilta on maksuton! Halutessa voi mukaan ottaa kolikoita, joilla voi osallistua valtakunnalliseen nenäpäiväkeräykseen mm. pyöräyttämällä onnenpyörää, tekemällä nenäpäiväaskartelua tai grillaamalla nenäpäivävaahtokarkkeja. Lisätietoja Suvi Pulkkiselta suvi.pulkkinen@evl.fi tai 050 5980725