Israelilaiset tanssit Vanhalla seurakuntatalolla

Vanha seurakuntatalo - Sali

Tule kokeilemaan Israelilaisia tansseja!

Israelilaiset tanssit Liedon Vanhalla seurakuntatalolla (Kirkkotie 15) joka maanantai Israelilaiset tanssit klo 18-20. Illan mittaan edetään aina alkeista vaikeampiin tansseihin (klo 18-19 alkeet, klo 19-20 jatkoryhmä). Mukaan voi tulla missä vaiheessa iltaa vain! Sopii kaikenikäisille, niin naisille kuin miehille!

Lisätietoja antaa Leena Laihia p. 040 765 1636, leena.laihia@kolumbus.fi