Juhlimme 100-vuotiasta Suomea Suomimuskarin merkeissä

Littoisten kirkko

Tuttuja lauluja eri vuosikymmeniltä yhdessä laulaen. Kaikenikäisille sopiva Suomi 100 -juhlatapahtuma. Tervetuloa, lapset ja aikuiset, yksin tai yhdessä, lasten tai lastenlasten kanssa!

Suomi-muskarit juhlistavat Suomi 100 -juhlavuotta! Sunnuntaina 29.10. lauletaan yhdessä tuttuja lauluja läpi vuosikymmenten Liedon kolmessa kirkossa, Tarvasjoella klo 14, Liedon kirkossa klo 16 ja Littoisten tehtaankirkossa klo 18. Tervetuloa sukupolvet yhdistävään juhlamuskariin musisoimaan, laulamaan, leikkimään, leikityttämään! Menossa mukana seurakunnan lastenohjaajat & kanttori Kaisa Takkula.