Juhlimme 100-vuotiasta Suomea Suomimuskarin merkeissä

Littoisten kirkko

Tuttuja lauluja eri vuosikymmeniltä yhdessä laulaen. Kaikenikäisille sopiva Suomi 100 -juhlatapahtuma. Tervetuloa, lapset ja aikuiset, yksin tai yhdessä, lasten tai lastenlasten kanssa!

Suomi-muskarit juhlistavat Suomi 100 -juhlavuotta! Sunnuntaina 29.10. lauletaan yhdessä tuttuja lauluja läpi vuosikymmenten Liedon kolmessa kirkossa, Tarvasjoella klo 14, Liedon kirkossa klo 16 ja Littoisten tehtaankirkossa klo 18. Tervetuloa sukupolvet yhdistävään juhlamuskariin musisoimaan, laulamaan, leikkimään, leikityttämään! Menossa mukana seurakunnan lastenohjaajat & kanttori Kaisa Takkula.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30

Tarvasjoen seurakuntatalo - Päiväkerho

Muskari

Perhemuskari Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!