Laulavat eläkeläiset

Kuoro eläkeläisille Tarvasjoella

Laulavat eläkeläiset kokoontuvat laulelemaan Kaisa-kanttorin johdolla Hyvinvointikeskuksen ruokasaliin.
Tunnin laulurupeaman jälkeen on ohjelmassa lyhyt laulutervehdys Hyvinvointikeskuksen asukkaille, joiden kanssa laulamme myös toivevirsiä. Kaikki ikäihmiset ovatE tervetulleita laulamaan.
Kokoonnumme Hvk:ssa klo 13.30 kerran kuussa keskiviikkoisin. Vierailu Heikkilässä klo 14.30.

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!