Virikeryhmänvetäjien koulutus

Poukama

Vapaaehtoiseksi virikeryhmän vetäjäksi kurssin kautta!

Kurssi toteutetaan 6.-27.10 2017. kokoontuminen perjantaisin klo 18-21.15 Poukamassa. Kurssilla saa valmiuksia toimia vapaaehtoisena virikeryhmän ohjaajana vanhuksille ja muille hoiva-asukkaille laitoksissa ja hoivakodeissa. Kurssilla harjoitellaan muun muassa esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä tutustutaan seurakunnan ja Eläkeliiton vapaaehtoistoimintaan. Kurssia ohjaa Raija Isotalo-Aaltonen.

Halssin leirikeskus

Eläkeliiton Liedon yhdistyksen retkipäivä