Alakouluikäisten syyslomaleiri Halssissa

Halssin leirikeskus

Syyslomaleiri!

Syyslomalla on mahdollisuus kaikilla alakouluikäisillä leireilyyn Halssin maisemissa. Lomapäivät kuluvat ulkoillen ja puuhastellen kaikkea kivaa. Ennen kaikkea nautimme hyvästä seurasta ja loistavasta tunnelmasta! Leirin hinta on 26 euroa ja sisaralennus on 50%. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse leirikirje, josta selviää leirin ohjelma sekä tarkemmat aikataulutiedot. Lisätietoja voi kysyä Suvi Pulkkiselta 050 598 0725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi

Loiskis -leiri 8-14-vuotiaille

LOISKIS! Telttaleiri 8-14-vuotiaille Loimaan virkistysalueella Kalikassa!