Gospelmix, tempputekniikka ja nykytanssi

Gospelmixiä, tempputekniikkaa ja nykytanssia!

Aikuisille ja nuorille Lietohallin tanssisalissa (os. Urheilutie 2)su 15.10. klo 13 Gospelmix, klo 14 tempputekniikka ja klo 15 nykytanssi.

Gospelmix on tanssijumppaa lattarirytmeillä (salsa, samba, merengue, reggaeton, jive...). Musiikkina on gospelmusiikkia ympäri maailmaa.
Tempputekniikka on "helppoa akrobatiaa aloittelevalle aikuiselle" - kehonhallintaa, tasapainoa, notkeutta, voimaa.

Opettajana tanssin ammattilainen Liisa Laihia. Nykytanssin ohjaa tanssin opiskelija Linnea Hassila.

Aikuisilla on vapaaehtoinen maksu esim. 1-3 e/tunti. Nuorilla ei maksua.

Halssin leirikeskus

Eläkeliiton Liedon yhdistyksen retkipäivä