Littoisten ikonipiiri

Tammikallion seurakuntakoti

Oletko kiinnostunut ikonimaalauksesta? Seurakunnan ikonipiirissä kokoontuvat aloittelijat ja kokeneemmat maalaajat tutustumaan ikonimaalauksen saloihin.

Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 16.9. ja kausi päättyy 25.11. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi koskaan maalannut tai piirtänyt. Osallistumismaksu on 45 €, lisäksi materiaalimaksu. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Outi Tukia-Takala, outi.tukia-takala@evl.fi

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonin maalaus kuin rukous

Äijäkammari yksin asuville Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Kohti ehyempää elämää -iltapäivä

Tervetuloa iltapäivään, jossa puhujana psykologi Odetta Lee-Simmons. Lisäksi musiikkia ja muita puheenvuoroja - todistamassa myös poliisit Jatta Haltsonen ja Osku Paajanen. Musiikkia kuullaan muun muassa Tertsetiltä, jossa laulavat Harri Ruskeepää, Kimmo Leino ja Jukka Lusenius. Säestys Olli Sjöblom. Mukana Pauliina Uhinki-Suominen. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen.