Littoisten ikonipiiri

Tammikallion seurakuntakoti

Oletko kiinnostunut ikonimaalauksesta? Seurakunnan ikonipiirissä kokoontuvat aloittelijat ja kokeneemmat maalaajat tutustumaan ikonimaalauksen saloihin.

Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 16.9. ja kausi päättyy 25.11. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi koskaan maalannut tai piirtänyt. Osallistumismaksu on 45 €, lisäksi materiaalimaksu. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Outi Tukia-Takala, outi.tukia-takala@evl.fi