Virikeryhmänvetäjien koulutus

Poukama

Vapaaehtoiseksi virikeryhmän vetäjäksi kurssin kautta!

Kurssi toteutetaan 6.-27.10 2017. kokoontuminen perjantaisin klo 18-21.15 Poukamassa. Kurssilla saa valmiuksia toimia vapaaehtoisena virikeryhmän ohjaajana vanhuksille ja muille hoiva-asukkaille laitoksissa ja hoivakodeissa. Kurssilla harjoitellaan muun muassa esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä tutustutaan seurakunnan ja Eläkeliiton vapaaehtoistoimintaan. Kurssia ohjaa Raija Isotalo-Aaltonen.

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonin maalaus kuin rukous

Äijäkammari yksin asuville Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Kohti ehyempää elämää -iltapäivä

Tervetuloa iltapäivään, jossa puhujana psykologi Odetta Lee-Simmons. Lisäksi musiikkia ja muita puheenvuoroja - todistamassa myös poliisit Jatta Haltsonen ja Osku Paajanen. Musiikkia kuullaan muun muassa Tertsetiltä, jossa laulavat Harri Ruskeepää, Kimmo Leino ja Jukka Lusenius. Säestys Olli Sjöblom. Mukana Pauliina Uhinki-Suominen. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen.