Toimintatorstain syysretki Turkuun

Toimintatorstain syysretki Turkuun!

Toimintatorstai suuntaa syysretkensä upeaan Turun Tuomiokirkkoon 28.9. Pääsemme tutustumaan kirkon historiaan ja viettämään keskipäivän ehtoollishetkeä yhdessä.
Retken hinta 15 €. Hintaan sisältyy kuljetus, tutustumiskierros Tuomiokirkossa ja Ravintola Naakan herkullinen lounas sekä kahvit. Osallistumismaksu kerätään linja-autossa.
Retkelle lähdemme Liedosta, seurakuntatalon parkkipaikalta klo 10. Olemme takaisin Liedossa noin klo 14.30.

Ilmoittautumiset 21.9.17 mennessä Toimintatorstaissa, tai diakoniatyöntekijälle: tamara.partanen@evl.fi p. 050 570 7177

Poukama

Kesäheinä-kahvila