Littoisten perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa perheiden yhteiseen hetkeen olemaan, juttelemaan, leikkimään. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua eikä niissä ole osallistumismaksua.

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30

Tarvasjoen seurakuntatalo - Päiväkerho

Muskari

Perhemuskari Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!