Saaristoseikkailu 10v täyttäneille Harvan saareen

Saaristoseikkailu!

16.9.2017 Paimion rovastikunnan alueen 03-07 vuosina syntyneille järjestetään Harvan saaressa Saaristoseikkailu-päivä, jossa ohjelmassa mm. korikiipeilyä, melontaa sekä muuta seikkailuhenkistä ohjelmaa. Päivän hinta on 17 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään syyskuun alussa tarkempi päivän aikataulu sekä ennakkotietolomake. Lähdetään ilolla seikkailemaan!!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30

Tarvasjoen seurakuntatalo - Päiväkerho

Muskari

Perhemuskari Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!