Saaristoseikkailu 10v täyttäneille Harvan saareen

Saaristoseikkailu!

16.9.2017 Paimion rovastikunnan alueen 03-07 vuosina syntyneille järjestetään Harvan saaressa Saaristoseikkailu-päivä, jossa ohjelmassa mm. korikiipeilyä, melontaa sekä muuta seikkailuhenkistä ohjelmaa. Päivän hinta on 17 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään syyskuun alussa tarkempi päivän aikataulu sekä ennakkotietolomake. Lähdetään ilolla seikkailemaan!!

Loiskis -leiri 8-14-vuotiaille

LOISKIS! Telttaleiri 8-14-vuotiaille Loimaan virkistysalueella Kalikassa!