Suomalaisen messun kuoron harjoitukset Tarvasjoella

Tarvasjoen seurakuntatalo

Projektikuoro Tarvasjoella

Tule mukaan kuoroon toteuttamaan Suomalaista messua su 8.10. Harjoittelemme uusia ja vanhoja lauluja neljänä keskiviikkona seurakuntatalolla klo 19 alkaen 13.9. Tervetuloa mukaan uudet ja tutut laulajat! Lisätietoja Kaisa-kanttorilta puh. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!