Nuorten Suppailuleiri

pe 8.9. kello 19.00 - su 10.9. kello 13.00

Halssin leirikeskus

Suppailuleiri sai supersuosion, ja kaikki paikat on varattu.

Suppailuleiri Halssin leirikeskuksessa Sauvossa. Leirille lähdetään perjantaina 8.9. bussilla klo 19 Liedon seurakuntatalolta. Lauantaina ohjelmassa on suppailua, ja muuten vietetään perusleirilemää yhdessä - voit myös itse vaikuttaa ohjelmaan kertomalla omia toiveita. Takaisin Liedossa ollaan sunnuntaina klo 14. Mukaan tarvittavista saat tiedon viestillä, kun olet ilmoittautunut.Osallistumismaksu on 26 euroa. Ilmoittautuminen on suljettu: leiri täynnä.

Nuortentalo

Olkkari

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa olkkarissa tarjolla pientä syötävää. Joka kuukauden viimeisenä torstaina on illan päätteeksi nuorten iltakirkko.

Nuortentalo

Olkkari