Liikuntarajoitteisille sovellettu curlingpelihetki

Poukama

Tervetuloa toiminnalliseen hetkeen seurakunnan Poukamaan, Palvelukeskus Priimaan.
Pelaamme sisäcurlingia ja rupattelemme joka toinen viikko mukavan porukan kanssa.

Vertaishetki liikuntarajoitteisille seurakunnan Poukamassa. Poukaman kahvihetken jälkeen siirrymme vastapäiseen liikuntasaliin pelaamaan sisäcurlingia.
Lisätietoja p. 050 5980 734.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!

Ihmissuhde- ja mielenterveysryhmä Porina

Vertaistukea ja yhdessäoloa mukavasti

Kehitysvammaisten Keva-ryhmä

Mukavaa toimintaa aikuisten kehitysvammaisten Keva-ryhmässä.