Seniorsinkkujen juttula

Poukama

Seniorsinkut juttelee!

Seniorsinkkujen juttu ja kahvihetki Poukamassa. Uudet sinkut, yksinjääneet tervetulleita mukaan! Tiedustustele: p. 050 4058672 tai outi.haijanen@evl.fi

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!

Suvi-illan hartaus

Kesän ajan vietetään Liedon kirkossa joka torstai pieni hiljentymishetki. Suvi-iltojen kirkkohetkissä voi arki-iltana viettää hengähdyshetken, rauhoittavan tovin. Osa illoista on musiikkipainotteisia, myös pieniä iltakonsertteja, osa perinteisiä iltahartauksia sanan ja rukouksen äärellä.