Hartaushetki Keisvuoren hautausmaalla

Keisvuoren hautausmaa

Hartaushetki Keisvuoren hautausmaalla

Hartaushetki Keisvuoren hautausmaalla opastetun kierroksen päätteeksi. Hartauden pitää kirkkoherra Risto Leppänen.
Hartaushetkeen ovat kaikki tervetulleita, vaikkei hautausmaakierrokselle osallistuisikaan.

Os. Keisvuoren hautausmaa, Kirkkotie 25, Lieto.
Järj. Liedon seurakunta

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!