Opastettu kävelykierros Viinamäen hautausmaalla

Muu tila

Tervetuloa Liedon museon kanssa yhteustyössä järjestettävälle opastetulle kierrokselle!

Opastettu kierros Viinamäen hautausmaalla.
Esihistoriasta kristinuskon aikaan: hautaustapoja Liedossa ja Viinamäen hautausmaan vaiheet.

Viinamäkeen lähdetään Keisvuoren hautausmaan Piispalantien puoleiselta pysäköintipaikalta (vesitornille vievän tien varrella). Kierros kestää noin 1,5 tuntia.

Kierroksen päätteeksi halukkaat voivat jäädä hartaushetkeen hautausmaalle.

Lisätietoja: Liedon museo, puh. 050 535 6212, www.liedonmuseo.fi.
Os. Keisvuoren hautausmaan pysäköintipaikka, Piispalantie, Lieto.
Järj. Liedon museo ja Liedon seurakunta

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!