Opastettu kävelykierros Viinamäen hautausmaalla

Muu tila

Tervetuloa Liedon museon kanssa yhteustyössä järjestettävälle opastetulle kierrokselle!

Opastettu kierros Viinamäen hautausmaalla.
Esihistoriasta kristinuskon aikaan: hautaustapoja Liedossa ja Viinamäen hautausmaan vaiheet.

Viinamäkeen lähdetään Keisvuoren hautausmaan Piispalantien puoleiselta pysäköintipaikalta (vesitornille vievän tien varrella). Kierros kestää noin 1,5 tuntia.

Kierroksen päätteeksi halukkaat voivat jäädä hartaushetkeen hautausmaalle.

Lisätietoja: Liedon museo, puh. 050 535 6212, www.liedonmuseo.fi.
Os. Keisvuoren hautausmaan pysäköintipaikka, Piispalantie, Lieto.
Järj. Liedon museo ja Liedon seurakunta

Uusi seurakuntatalo

Silmäyksiä sisällissotaan: sisällissota ja kirkko

Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttusen luento sekä yhteistä keskustelua. Mukana Esko Laine. Kahvitarjoilu.

Littoisten kirkko

Tangomessu

Tangomessu on jumalanpalvelus, jossa musiikki on tuttuja tangoja ja virsiä tangon tahtiin sovitettuna ja laulua tukee orkesteri ja tangokuoro. Messun jälkeen juodaan iltakahvit kirkossa. Littoisten seurakunnat, Kaarina ja Lieto ovat yhdessä toteuttamassa messua. Olet lämpimästi tervetullut!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30