Hartaushetki Tarvasjoen kirkossa

Tarvasjoen kirkko

Hartaushetki Tarvasjoen kirkossa

Hartaushetki Tarvasjoen kirkossa hautausmaalla pidetyn opastetun kierroksen jälkeen. Hartauden pitää vs. kappalainen Outi Tukia-Takala.
Hartaushetkeen ovat kaikki tervetulleita, vaikkei hautausmaakierrokselle osallistuisikaan.

Os. Tarvasjoen kirkko, Kyröntie 30a, Tarvasjoki
Järj. Liedon seurakunta

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!