Opastettu kävelykierros Tarvasjoen kirkon hautausmaalla

Tarvasjoen kirkko

Tervetuloa Liedon museon kanssa yhteustyössä järjestettävälle opastetulle kierrokselle!

Opastettu kierros Tarvasjoen hautausmaalla: hautausmaiden kulttuurihistoriaa, Tarvasjoen hautausmaan historiaa ja hautausmaiden symboliikkaa.

Lähtö kirkon ylemmältä pysäköintialueelta. Kierros kestää runsaan tunnin.

Kierroksen päätteeksi halukkaat voivat osallistua iltahartauteen kirkossa.

Lisätietoja: Liedon museo, puh. 050 535 6212, www.liedonmuseo.fi.
Os. Tarvasjoen hautausmaa, Kyröntie 30a, Tarvasjoki
Järj. Liedon museo ja Liedon seurakunta