Messu (Koulutielle siunaaminen)

Tarvasjoen kirkko

Tervetuloa koulutielle siunaamiseen Tarvasjoelle!

Pyhäpäivä: 10. sunnuntai helluntaista
Tarvasjoen kirkko
Liturgi: Räsänen Daniel
Kanttori: Paaso Lotta

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Suvi-illan hartaus

Kesän ajan vietetään Liedon kirkossa joka torstai pieni hiljentymishetki. Suvi-iltojen kirkkohetkissä voi arki-iltana viettää hengähdyshetken, rauhoittavan tovin. Osa illoista on musiikkipainotteisia, myös pieniä iltakonsertteja, osa perinteisiä iltahartauksia sanan ja rukouksen äärellä.