Miesten ilta

pe 11.8. kello 17.00

Tarvasjoen Miesten illat käynnistyvät jälleen - sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Miesten iltaa vietetään Mustajärven leirikeskuksessa Loimaan Mellilässä, os. Parravahantie 331.
Mikä vieraannuttaa miehiä seurakunnasta aiheesta alustaa Olli Koskenniemi. Alustuksen ja hartauden jälkeen saunomista, uimista, grillausta ja yhdessä oloa.
Tarvasjoelta lähdetään seurakuntatalon pihalta klo 16.30. Kyyti järjestyy soittamalla Martti Heikkilälle, p. 0500 424294.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!