Tanssitunnit nuorille ja aikuisille: HIPHOP

Vanha seurakuntatalo - Sali

Pistetään rennolla meiningillä tahtiin hiki virtaamaan!

HIPHOP Liedon Vanhalla seurakuntatalolla klo 18-19. Vetäjänä tanssin ammattilainen Liisa Laihia. Aikuisilta vapaaehtoinen maksu 1-3 euroa, nuoret ilmaiseksi. Tervetuloa kaikentasoiset tanssijat! Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: liisa.laihia@gmail.com tai p. 040 410 1028

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!