Kesän tanssitunnit: LattariMix

Muu tila

Jumpataan ja tanssitaan latinomusiikin tahtiin erilaisia lattaritansseja, kuten salsaa, sambaa, merengueta.

Paikkana Palvelukeskus Ruskan liikuntasali, Hyvättyläntie 9, Lieto. Opettajana tanssin ammattilainen Liisa Laihia.
Aikuiset 3 € /tunti. Nuorilla ei maksua.Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: p. 040 410 1028,
liisa.laihia@gmail.com
Tervetuloa mukaan - kaikentasoiset osallistujat!
Järjestetään yhteistyössä Kristanssi ry:n kanssa.
Kaikkien 26.-29.6. pidettävien tanssituntien aikataulu verkkosivujemme etusivulla: liedonseurakunta.fi

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!