Kesän tanssitunnit: Nykytanssi

Muu tila

Tehdään tanssisarjoja eri tasoissa liikkuen sekä tutkitaan, kuinka liike virtaa kehossa.

Paikkana Palvelukeskus Ruskan liikuntasali, Hyvättyläntie 9, Lieto. Opettajana tanssinopiskelija Linnea Hassila.
Aikuiset 3 € /tunti. Nuorilla ei maksua.Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: Linnea, p. 045 134 8764
Tervetuloa mukaan - kaikentasoiset osallistujat!
Järjestetään yhteistyössä Kristanssi ry:n kanssa.
Kaikkien 26.-29.6. pidettävien tanssituntien aikataulu verkkosivujemme etusivulla: liedonseurakunta.fi

Poukama

Kesäheinä-kahvila