Kesän tanssitunnit: Kontakti-improvisaatio

Muu tila

Luovaa tanssimista yksin ja yhdessä! Harjoitellaan parin ja ryhmän kuuntelua fyysisen kontaktin kautta.

Paikkana Palvelukeskus Ruskan liikuntasali, Hyvättyläntie 9, Lieto. Opettajana tanssin ammattilainen Liisa Laihia.
Aikuiset 3 € /tunti. Nuorilla ei maksua.Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: liisa.laihia@gmail.com tai p. 040 410 1028
Tervetuloa mukaan - kaikentasoiset osallistujat!
Järjestetään yhteistyössä Kristanssi ry:n kanssa.
Kaikkien 26.-29.6. pidettävien tanssituntien aikataulu verkkosivujemme etusivulla: liedonseurakunta.fi

Poukama

Kesäheinä-kahvila