Kesän tanssitunnit: Baletti

Maistiaisia baletin maailmasta - tutustutaan baletin alkeisiin.

Paikkana Palvelukeskus Ruskan liikuntasali, Hyvättyläntie 9, Lieto.
Opettajina tanssin ammattilainen Liisa Laihia.
Aikuiset 3 € /tunti. Nuorilla ei maksua. Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: p. 040 410 1028, liisa.laihia@gmail.com
Tervetuloa mukaan - kaikentasoiset osallistujat!
Järjestetään yhteistyössä Kristanssi ry:n kanssa.
Kaikkien 26.-29.6. pidettävien tanssituntien aikataulu verkkosivujemme etusivulla: liedonseurakunta.fi

Poukama

Kesäheinä-kahvila