Tarvasjoen juhannusjuhla TarU:n majalla

Kaipaatko ohjelmaa juhannusaattoon? Tervetuloa yhteiseen juhlaa!

Tarvasjoen juhannusjuhla TarU:n majalla Pe 23.6.2017 18.00
Lipunnosto ja hartaus aloittaa yhdessäolomme majalla. Tarjolla yhteislaulua, muurinpohjalettuja, makkaraa, kahvia ja pullaa. Sauna- ja uintimahdollisuus. Yhteiskuljetus srk-talon pihalta klo 17.45. Kuljetukseen ilmoittautuminen Tarulle, p.044-7443218. Tule viettämään juhannusjuhlaa yhdessä! Järjestäjänä diakoniatyön tiimi

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!