Kesän tanssitunnit: Kontakti-improvisaatio

Muu tila

Uutuus: luovaa tanssimista yhdessä! Harjoitellaan parin ja ryhmän kuuntelua fyysisen kontaktin kautta.

Paikkana Palvelukeskus Ruskan liikuntasali, Hyvättyläntie 9, Lieto. Opettajana tanssin ammattilainen Liisa Laihia.
Aikuiset 3 € /tunti. Nuorilla ei maksua.Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: p. 040 410 1028
liisa.laihia@gmail.com
Tervetuloa mukaan - kaikentasoiset osallistujat!
Järjestetään yhteistyössä Kristanssi ry:n kanssa.