Kesän tanssitunnit 2017: LattariMIX

Vanha seurakuntatalo - Sali

Jumpataan ja tanssitaan latinomusiikin tahtiin erilaisia lattaritansseja, kuten salsaa, sambaa, merengueta.

Paikkana Vanha seurakuntatalo .
Opettajana tanssin ammattilainen Liisa Laihia.

Aikuiset 3 € /tunti. Nuorilla ei maksua.Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: p. 040 410 1028
liisa.laihia@gmail.com
Tervetuloa mukaan - kaikentasoiset osallistujat!
Tanssituntien 6.-11.6. aikataulu etusivulta: liedonseurakunta.fi
Järjestetään yhteistyössä Kristanssi ry:n kanssa.

Poukama

Kesäheinä-kahvila