Alakoululaisten kesäkerho Liedon asemalla arkisin 5.-16.6.

Aseman seurakuntakoti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koululaisille mukavaa puuhaa kavereiden ja mukavien ohjaajien sekä avustajien kanssa.
Kerhoihin ilmoittautuminen maalis-huhtikuussa. Vapaita paikkoja ja muita kerhoon liittyviä asioita voi kysellä lastenohjaaja Jaana Jantuselta p. 050 303 4743, jaana.jantunen@evl.fi

Koululaisten kesäkerho pääasiallisesti 1.-2.luokkalaisille Liedon asemalla arkisin 5.6.-16.6.2017
Kerhoissa koululaiset saavat pelata, leikkiä, askarrella ja temmeltää ohjaajien sekä avustajien kanssa turvallisessa ympäristössä. Päivittäinen kerhoaika on klo 9-15, ja -maksu 2 € / kerhokerta. Ruokailu toteutetaan omin eväin.