Alakoululaisten kesäkerho Liedon asemalla arkisin 5.-16.6.

Aseman seurakuntakoti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koululaisille mukavaa puuhaa kavereiden ja mukavien ohjaajien sekä avustajien kanssa.
Kerhoihin ilmoittautuminen maalis-huhtikuussa. Vapaita paikkoja ja muita kerhoon liittyviä asioita voi kysellä lastenohjaaja Jaana Jantuselta p. 050 303 4743, jaana.jantunen@evl.fi

Koululaisten kesäkerho pääasiallisesti 1.-2.luokkalaisille Liedon asemalla arkisin 5.6.-16.6.2017
Kerhoissa koululaiset saavat pelata, leikkiä, askarrella ja temmeltää ohjaajien sekä avustajien kanssa turvallisessa ympäristössä. Päivittäinen kerhoaika on klo 9-15, ja -maksu 2 € / kerhokerta. Ruokailu toteutetaan omin eväin.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30

Tarvasjoen seurakuntatalo - Päiväkerho

Muskari

Perhemuskari Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!