Nuorten tasnssiryhmä: improvisaatiota ja tempputekniikkaa)

Muu tila

Dance & Praise, Nuorten tanssiryhmä: Harjoitellaan improvisaatiota ja tempputekniikkaa, joita hyödynnetään koreografioiden rakentamisessa. Olet tervetullut oppimaan näitä taitoja, vaikka et kuuluisi tanssiryhmään! Ohjaajana tanssitaiteilija Liisa Laihia.

Dance&Praise, nuorten tunnit,Lietohallin tanssisalissa
klo 13 improvisaatioharjoituksia ja klo 14 tempputekniikkaa, eli helppoa akrobatiaa aloittelijoille ja luovaa liikettä.

Nuorille tunnit ilmaisia. Myös aikuiset ovat tervetulleita oppimaan tekniikkaa - aikuisilla vapaaehtoinen maksu esim. 1-3e/ tunti.
Ennakkoilmoittautuminen ei välttämätöntä, mutta kiva, jos ilmoitat etukäteen tulostasi Liisalle: p. 040 410 1028, liisa.laihia@gmail.com

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai

Tervetuloa Toimintatorstaihin!

Tarvasjoen seurakuntatalo

Naistenilta Tarvasjoella

Tervetuloa naisten omiin iltoihin!

Tarvasjoen seurakuntatalo

Miestenilta Tarvasjoella

Miesteniltoja vietetään kerran kuussa Tarvasjoella. Iltoja isännöi Martti Heikkilä.