Nuorten tasnssiryhmä: improvisaatiota ja tempputekniikkaa)

Muu tila

Dance & Praise, Nuorten tanssiryhmä: Harjoitellaan improvisaatiota ja tempputekniikkaa, joita hyödynnetään koreografioiden rakentamisessa. Olet tervetullut oppimaan näitä taitoja, vaikka et kuuluisi tanssiryhmään! Ohjaajana tanssitaiteilija Liisa Laihia.

Dance&Praise, nuorten tunnit,Lietohallin tanssisalissa
klo 13 improvisaatioharjoituksia ja klo 14 tempputekniikkaa, eli helppoa akrobatiaa aloittelijoille ja luovaa liikettä.

Nuorille tunnit ilmaisia. Myös aikuiset ovat tervetulleita oppimaan tekniikkaa - aikuisilla vapaaehtoinen maksu esim. 1-3e/ tunti.
Ennakkoilmoittautuminen ei välttämätöntä, mutta kiva, jos ilmoitat etukäteen tulostasi Liisalle: p. 040 410 1028, liisa.laihia@gmail.com

Uusi seurakuntatalo

Silmäyksiä sisällissotaan: sisällissota ja kirkko

Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttusen luento sekä yhteistä keskustelua. Mukana Esko Laine. Kahvitarjoilu.

Poukama

Ystävänkahvila

Tervetuloa Ystävänkahvilaan!

Muu tila

Muu Israelilainen tanssi

Tervetuloa Turun Kristilliselle opistolle tanssimaan Israelilaisia tansseja!