Nuorten tasnssiryhmä: improvisaatiota ja tempputekniikkaa)

Muu tila

Dance & Praise, Nuorten tanssiryhmä: Harjoitellaan improvisaatiota ja tempputekniikkaa, joita hyödynnetään koreografioiden rakentamisessa. Olet tervetullut oppimaan näitä taitoja, vaikka et kuuluisi tanssiryhmään! Ohjaajana tanssitaiteilija Liisa Laihia.

Dance&Praise, nuorten tunnit,Lietohallin tanssisalissa
klo 13 improvisaatioharjoituksia ja klo 14 tempputekniikkaa, eli helppoa akrobatiaa aloittelijoille ja luovaa liikettä.

Nuorille tunnit ilmaisia. Myös aikuiset ovat tervetulleita oppimaan tekniikkaa - aikuisilla vapaaehtoinen maksu esim. 1-3e/ tunti.
Ennakkoilmoittautuminen ei välttämätöntä, mutta kiva, jos ilmoitat etukäteen tulostasi Liisalle: p. 040 410 1028, liisa.laihia@gmail.com

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!