TalousTsemppari -koulutus

Uusi seurakuntatalo

Taloustsemppari-koulutuspäivässä vapaaehtoistyötä tekevä saa valmiuksia toimia tukihenkilönä raha-asioiden hoidossa. Koulutus antaa vinkkejä myös oman talouden hoitoon. Järjestetään yhdessä Takuusäätiön kanssa.

Taloustsemppari-koulutus Liedossa seurakuntatalolla klo 12-15. Päivä alkaa lounaalla klo 11.
Koulutuspäivä on maksuton. Ilmoittautumiset 20.4. mennessä diakoniatyöntekijälle, p. 044 744 3218, taru.sahla@evl.fi

Poukama

Liikuntarajoitteisille sovellettu curlinpeli ja vertaishetki

Curling soveltuu myös liikuntarajoitteisille

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!

Poukama