Laulavat eläkeläiset Hyvinvointikeskuksessa

Matalan kynnyksen laulukuoro ikäihmisille Tarvasjoella

Laulavat eläkeläiset kokoontuvat laulelemaan Kaisa-kanttorin johdolla Hyvinvointikeskuksen ruokasaliin.
Tunnin laulurupeaman jälkeen on ohjelmassa lyhyt laulutervehdys Hyvinvointikeskuksen asukkaille, joiden kanssa laulamme myös toivevirsiä. Kaikki ikäihmiset ovat tervetulleita laulamaan.
Kokoonnumme Hvk:ssa klo 13.30 kerran kuussa keskiviikkoisin. Vierailu Heikkilässä klo 14.30.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Poukama