Lapsikuoro Liedon uudella seurakuntatalolla

Uusi seurakuntatalo

Lauluryhmä ala-asteikäisille lietolaisille lapsille. Tule mukaan laulamaan!

Lastenlauluryhmä harjoittelee Uuden seurakuntatalon Mestarinsalissa keskiviikkoisin klo 17-17.45 Kaisa-kanttorin johdolla. Kevään aikana esiinnymme muutamassa tilaisuudessa ja teemme kevätretken. Jos olet ala-asteikäinen ja tykkäät laulamisesta, olet tervetullut mukaan! Otamme mielellämme mukaan lisää laulajia! Lisätietoja kuorosta saa kanttori Kaisa Takkulalta puh. 044 744 3219.