Seurakunnan yleisoluisteluvuoro Tarvasjoen jäähallilla

Tervetuloa luistelemaan!

Kaikille avoin yleisöluisteluvuoro Tarvasjoen jäähallilla, Tiileri-areenalla (osoite Hämeen Härkätie 758, Tarvasjoki. Vuoro on lauantaisin klo 12-13 ja jää on silloin tarkoitettu luistelemiseen. Mailat ja kiekot jäävät laitojen ulkopuolelle. Lapsilla pitää olla kypärä, mutta myös aikuisille suositellaan kypärän käyttöä. Jäällä on aina mukana seurakunnan edustaja, työntekijä tai vapaaehtoinen.

Ensimmäinen luistelukerta on isänpäivän aattona eli lauantaina 12.11.2016 klo 12-13. Vuoro jatkuu joka viikko keväälle asti, mutta Liedon seurakunnan nettisivuilta kannattaa aina varmistaa, että vuoro toteutuu. Joskus isompi jääkiekkoturnaus voi peruuttaa vuoron. Jouluaattona pidetään myös taukoa.

Lisää tietoa asiasta saa outi.tukia-takala@evl.fi tai taru.sahla@evl.fi. Jos haluat mukaan valvojarinkiin, ota yhteyttä Aino Nurmeen aino.nurmi@loimaa.fi.

Tervetuloa luistelemaan!

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Perhekerhoon kokoonnutaan Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Tervetuloa perheiden yhteiseen hetkeen olemaan, juttelemaan, leikkimään! Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua eikä niissä ole osallistumismaksua.

Poukama

Ystävänkahvila

Tervetuloa Ystävänkahvilaan!

Loukinaisten kerhotila

Loukinaisten perhekerho

Perhekerho Loukinaisten kerhotilassa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa perheiden yhteiseen hetkeen olemaan, juttelemaan, leikkimään. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua eikä niissä ole osallistumismaksua.