Littoisten ikonipiiri

Tammikallion seurakuntakoti

Oletko kiinnostunut ikonimaalauksesta? Seurakunnan ikonipiirissä kokoontuvat aloittelijat ja kokeneemmat maalaajat tutustumaan ikonimaalauksen saloihin.

Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodilla, Littoisissa (parkkipaikat Littoisten työväentalon pihalla). Piirissä on tilaa uusille maalaajille. Osallistumismaksi on 45 €, lisäksi materiaalimaksu. Opettajana toimii Margit Vainio. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Outi Tukia-Takala, 0440847120 tai outi.tukia-takala@evl.fi

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!