Lapsikuoro Liedon uudella seurakuntatalolla

Uusi seurakuntatalo

Lauluryhmä ala-asteikäisille lietolaisille lapsille. Tule mukaan laulamaan!

Lastenlauluryhmä harjoittelee Uuden seurakuntatalon Mestarinsalissa keskiviikkoisin klo 17-17.45 Kaisa-kanttorin johdolla. Kevään aikana esiinnymme muutamassa tilaisuudessa ja teemme kevätretken. Jos olet ala-asteikäinen ja tykkäät laulamisesta, olet tervetullut mukaan! Otamme mielellämme mukaan lisää laulajia! Lisätietoja kuorosta saa kanttori Kaisa Takkulalta puh. 044 744 3219.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30

Tarvasjoen seurakuntatalo - Päiväkerho

Muskari

Perhemuskari Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!