Tervetuloa!

Seurakunnassamme on erilaisia kokoontumisia ja ryhmiä aikuisille. Alla tietoa säännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Lisäksi on monenlaisia iltoja ja tapahtumia, jotka löytyvät Tapahtumasivuilta.

Uskoa tutkimassa

Naisten rukouspiirissä Poukamassa jutustellaan, lauletaan, rukoillaan ja tutkitaan yhdessä Raamattua. Yhteyshenkilö: Kyllikki Punkkinen, p. 040 773 5645.

Miesten raamattupiiri Poukamassa on kohtaamispaikka Sanan äärellä. Yhteisen pohdiskelun ja juttelun ohella toisinaan kahvitellaankin. Yhteyshenkilö: kappalainen Harri Ruskeepää.

Pappilan naistenpiiri kokoontuu nykyisin Poukamassa. Siellä pyähdytään erilaisten hengellisten tekstien, Raamatun, Virsikirjan, ja runojen äärelle, ja haetaan yhdessä matkaeväitä elämään. Yhteyshenkilö: Eliisa Lehti, p. 040 052 8593.

Ikonin maalaus kuin rukous Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa. Ikonimaalauksen perusteisiin johdattaa piirin ohjaaja, lietolainen ikonimaalari Margit Vainio. Tiedustelut: kappalainen Outi Tukia-Takala

Aikuisrippikoulua eli yksityistä rippikoulua käydään keskustellen ja yhdessä pohdiskellen. Siinä tutustutaan kristinuskoon, Raamattuun ja kotiseurakuntaan sekä perustaviin elämänkysymyksiin. Aikuisrippikoulun ohjelma laaditaan papin kanssa.Tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Toimintatorstai seurakuntatalolla klo 10–13: erilaista toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa. Joka kerta viikon vierailija, yhteinen hartaushetki, kolmella eurolla lounas ja kahvi.

Seniorsinkkujen keskusteluryhmässä jutellaan vanhuuteen ja elämänmuutoksiin liittyvistä asioista. Kokoontumiset Poukamassa kuun viimeisenä tiistaina klo 10–11.30.

Ystävänkahvila on ikäihmisten kohtaamispaikka, johon kokoonnutaan maanantaisin Poukamassa klo 12–13.30. Kahvilassa on mukana joku diakoniatyöntekijöistä tai papeista, ja yhdessä hiljennytään myös hartauteen. Joka kuukauden viimeinen maanantai Ystävänkahvilassa on liikuntakerta, jonka ohjaa Timo Paavilainen.

Omaishoitajien vertaisryhmä on ikääntyvästä lähiomaisesta huolta kantavien oma jakamisen paikka. Tapaamiset Poukamassa kerran kuussa tiistaisin klo 13–14.30.

Erityisesti eläkeläisille suunnatun toiminnan yhteyshenkilö: diakonissa Outi Haijanen.

eläkeläiset

Keva-ryhmä: Kehitysvammaisten aikuisten kokoontuminen Poukamassa joka toinen perjantai klo 14 -15. Käsillä tekemistä, iloista yhdessä puuhastelua, kuulumisten ja ajatusten vaihtoa. Uusien mukaan tulijoiden ilmoittautuminen: ryhmän ohjaaja Sirkku Ruuskanen, p. 050 598 0734.

Curling, soveltuu myös liikuntarajoitteisille, Palvelukeskuksessa keskiviikkona parillisilla viikoilla klo 14. Aloitetaan kahvihetkellä Poukaman puolella, ja sen jälkeen päästään pelin tiimellykseen Palvelukeskuksen liikuntasalissa. Peliä ohjaa Timo Paavilainen, p. 0400 820 225.

Porinaryhmä, mielenterveyskuntoutujien tapaaminen Poukamassa parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 12–13.15. Aluksi kuullaan alustus kokoontumiskerran aiheesta. Sen jälkeen jutustellaan – toisinaan harjoitetaan myös kädentaitoja. Lopputurinat kahvikupin äärellä. Ryhmän ohjaajana on Sirkku Ruuskanen.

Sivustolta Vapaaehtoistyo.fi voi saada tukea tai apua vapaaehtoistoiminnan kautta silloin, kun sille omassa elämäntilanteessa tuntee tarvetta.